Irodáink

Budapest

Services4-IT Kft.
Oktogon Irodaház
1062 Budapest, Aradi utca 8-10.

Budapesti székhelyünk 2018 márciusában költözött át az Infoparkban lévő irodájából az Oktogon Irodaházba. Költözésünk legfőbb oka a korábbi időszak dinamikus növekedése miatti létszámbővülés, mely miatt szükségünk volt sokkal nagyobb térre. Ennek és minden más elvárásunknak elegett tett a jelenlegi irodánk, ahol minden a mi ízlésünk szerint lett kialakítva.

Az irodában megfelelő felosztással helyezkednek el a tárgyalók és közösségi terek, mely kialakításakor nagy hangsúlyt fektettünk a megfelelő munkahelyi feltételek megteremtésére (asztalok és székek minősége, anyaga, munkaállomások testreszabhatósága, stb.), ugyanakkor a rekreációs tevékenységeket sem soroltuk háttérbe, így akár egy póker party, darts verseny vagy mozi est is könnyedén kivitelezhető.

Az iroda lokációját tekintve megannyi lehetőség van reggelizni, ebédelni vagy akár munka utáni összejöveteleket szervezni. Habár nagyon könnyen megközelíthetőek vagyunk tömegközlekedéssel, az autóval közlekedő kollégákra is gondoltunk, így a parkolás az irodaház melletti parkolóházban megoldott. Ha Te is szeretnél ilyen munkakörnyezetben dolgozni, akkor jelentkezz valamelyik nyitott pozíciónkra itt.

Pécs

Services4-IT Kft.
Konzum Irodaház
7621 Pécs, Irgalmasok utcája 5.

2018 decemberében nyitottuk meg pécsi irodánkat a központban lévő Konzum Irodaházban. Célunk az volt, hogy pécsi irodánk ugyanazt a színvonalat képviselje, mint a budapesti, melyet az iroda berendezése is visszatükröz.

Hasonlóan a budapesti irodánkhoz a lokáció könnyen megközelíthető és számos étkezési lehetőség van. Ha Te is szeretnél ilyen munkakörnyezetben dolgozni, akkor jelentkezz valamelyik nyitott pozíciónkra itt.

decorative-line